İSTANBUL / BAĞCILAR - İ.T.O. Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Gider: 0

Banka:6650,59

Ekm

27.10.2023 tarihinde okulumuzda Okul Aile Birliği Genel Kurulu Toplantısı yapılacaktır.

Velilerimize duyurulur.

Değerli Velilerimiz,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem  "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 26 Ekim 2022 Çarşamba günü saat:10.00' da  okulumuzun konferans salonunda yapılacaktır.

Katılımlarınızı bekleriz.

Ekm

Veli Akademileri kapsamında özel eğitim öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan içerikler instagram sayfamızda canlı yayın ile sunulacaktır.

Program içerikleri şu şeklidedir:

Kasım ayı programı: Bağımsız Yaşam Becerileri Geliştirme "Günlük  Yaşam ve Özbakım Becerilerini Nasıl Desteklerim?"

Aralık ayı programı:Davranış Yönetimi Eğitimleri

Ocak ayı programı:Erken Çocukluk ve Okul Öncesi Dönemi Destekleme

Şubat ayı programı: Gelişim ve Beceri Alanlarını Destekleme "Özel Çocuğumun Özel Gelişimi"

Mart ayı programı: Kaynaştırma ve Bütünleştirme "Eğitimde Birlikteyiz"

Nisan ayı programı:Özel Eğitimde Yasal Haklar

Mrt

Veli Akademileri programları kapsamında bu ay  Özel Eğitim Öğretmenimiz Fazilet Demiralay tarafından hazırlanan ve sunumu yapılacak olan Sosyal Beceri Öğretimi ile ilgili canlı yayınımıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Tarih:30 Mart 2022

Saat:20.00