İSTANBUL / BAĞCILAR - İ.T.O. Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZDEN KARELER

Nis

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

SAYGI ve MİNNETLE

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Ekm

Bağcılar Halk Sarayı'nda aday öğretmenlere yönelik Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Hoş Geldin Öğretmenim" programına Okul Müdürümüz Sn Ömer Raci Ulutaş ile birlikte okulumuza yeni atanan Özel Eğitim Öğretmenimiz İbrahim Cılasın, Özel Eğitim Öğretmenimiz Rabia Can ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Nimet Kara katılım sağlamıştır.

Nis

Okyanus Koleji Beylikdüzü Anaokulu tarafından okulumuz görsel sanatlar dersliğine malzemeler ile öğrencilerimize eğitici oyuncak ve materyaller hediye edilmiştir. Teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda hayırsever bir iş insanı tarafından velilerimize nakdi yardım yapıldı.

Mrt

"Öğretmenlik Uygulaması Danışmanlığı Eğitimi" Hizmet İçi Eğitimi Kursu okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Eğitmen Gürsel ÇİLOĞLU'na ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Bugün 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

+1 farkla hayata renk katan down sendromlu öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Farkındayız,yanındayız!

Mrt

Milli Mücadele'mizin destanlaşmış hali olan İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yılında İstiklal Marşımızın Kabul Edildiği Günü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününde, O'nun "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" duasıyla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını ve Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında 81 il genelinde okullarda düzenlenen deprem tatbikatı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve personelimizin katılımıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Kas

Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.    K.ATATÜRK

Eğitime gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.