İSTANBUL / BAĞCILAR - İ.T.O. Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ömer Raci ULUTAŞ - Müdür

2000 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Halk Eğitim bölümünden mezun oldu. Öğretmenliğe İstanbul ili Gaziosmanpaşa ilçesinde Ergün Baylav Özel Eğitim Okulunda başladı. 2005 yılı Temmuz ayında Gaziosmanpaşa ilçesinde kurulan Arnavutköy Özel Eğitim Uygulama Okulu´na kurucu müdür olarak görevlendirildi. Yine aynı kurumda 2012-2013 eğitim öğretim yılına kadar sırasıyla kurucu, vekil ve asil müdür olarak görev yaptı. 2012-2013 eğitim öğretim yılında İstanbul ili Bağcılar ilçesi Sancaktepe Özel Eğitim Uygulama Okulu´na müdür olarak tayin oldu. Aynı kurumda 2016 yılına kadar Bağcılar meydanındaki binada okul müdürü olarak görev yaptı. 2016 yılında yeni yapılan adı Abdullah Bin Mektum olarak değiştirilen Sancaktepe Özel Eğitim Uygulama Okulu´nda 2020 yılına kadar okul müdürü görevini sürdürdü.

2020 yılı Temmuz ayında İstanbul ili Bağcılar ilçesindeki kurumumuz İstanbul Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Okulu´na okul müdürü olarak atandı.